Postage everyday except Public Holiday. Postage Fee only RM5.50 for 3kg first SM/SS. Happy shopping!! Shop Now!
search

Combo Muharikah Dilema dan Stigma

RM 25.65
- +
cart Add to Cart
Home

SINOPSIS NOVEL BERSIRI KARYA @MUHARIKAH

💟 DILEMA oleh @muharikah.

Setelah suaminya meninggal dunia, Iman berusaha meyakinkan diri yang dia masih boleh hidup bahagia. Dia ingin menjaga kandungan itu sebaik-baiknya, kerana anak yang bakal lahir itu tanda cinta dan kenangan antara dia dan suaminya.
Apabila ada tragedi menimpa, Iman terus menjauhkan diri daripada sahabat baiknya, Aleph. Pertemuan dengan Shahrizal merumitkan lagi perselisihan mereka berdua.
Tanpa sahabat, suami dan anak, Iman berada dalam dilema; adakah dia harus berkahwin lagi supaya hidupnya tidak keseorangan? Dilema mengisahkan perjalanan seorang wanita berdamai dengan dirinya dan menerima bahawa sekuat mana pun diri kita, kita perlukan orang lain untuk membantu kita.

Penulis @muharikah mempunyai 2 buah lagi novel iaitu sekuel yang pertama dan kedua:

🟪 STIGMA | RM30

"Macam mana kalau saya terjatuh cinta kat dia?" ungkap Iman, serius. . "Knowing you, I know akak takkan fall in love dengan orang macam Aleph. Kalau tak, ramai dah adik-adik kat Cairo dulu tu jadi kekasih akak," ketawa mereka pecah lagi. Menenggelamkan suasana bingit di kantin itu. . Iman tahu, Zarith hanya bergurau. Tapi, ada sisi kehidupan Iman yang berjaya disorok daripada Zarith. Sisi gelap yang tak pernah dia kongsikan dengan sesiapa pun.


Book Review:

Customer comments

Author/Date Rating Comment

Your cart is currently empty.

Continue shopping