Postage everyday except Public Holiday. Postage Fee only RM5.50 for 3kg first SM/SS. Happy shopping!! Shop Now!
search

Novel Stigma by Muharikah

RM 28.00
- +
cart Add to Cart
Home

"Macam mana kalu saya terjatuh cinta kat dia?" Ucapan Iman, serius.

Ketawa Zarith berderai, terbahak-bahak sehingga mengeluarkan air mata.

"Knowing you, I know akak takkan fall in love dengan orang macam Aleph. Kalau tak, ramai dah adik - adik kat Cairo dulu tu jadi kekasih akak". Ketawa mereka pecah lagi. Menenggelamkan suasana bingit di kantin itu.

Iman tahu, Zarith hanya berguru. Tapi ada sisi kehidupan Iman yang berjaya disorok daripada Zarith.

Sisi gelap yang tak pernah dia kongsikan dengan sesiapa pun.
-------------------
Format: Paperback
ISBN-13: 9789832423577
Jumlah Muka Surat: 351
#stigma #muharikah #imanpublication

Customer comments

Author/Date Rating Comment

Your cart is currently empty.

Continue shopping